Betingelser og vilkår

____________________________________________________________

Betingelser og vilkår Generelt ejer og driver dette websted. Dette dokument styrer dit forhold til adgang til og brug af dette websted og de produkter og tjenester, der er tilgængelige via dette websted (samlet "Tjenesterne") er underlagt følgende vilkår, betingelser og meddelelser ("Servicevilkårene"). Ved at bruge Tjenesterne accepterer du alle Servicevilkårene, som vi kan opdatere fra tid til anden. Du skal kontrollere denne side regelmæssigt for at bemærke eventuelle ændringer, vi måtte have foretaget i Servicevilkårene. Adgang til dette websted er midlertidigt tilladt, og vi forbeholder os ret til at trække eller ændre Tjenesterne uden varsel. Vi er ikke ansvarlige, hvis dette websted af en eller anden grund ikke er tilgængeligt på ethvert tidspunkt eller i nogen periode. Fra tid til anden kan vi begrænse adgangen til et eller hele dette websted. Dette websted kan indeholde links til andre sider (de "linkede sider"), der ikke drives af, har ingen kontrol over de linkede sider og påtager sig intet ansvar for dem eller for noget tab eller skade, der måtte opstå som følge af din brug af dem. Din brug af tilknyttede websteder er underlagt betingelserne for brug og service på hvert sådant websted.

Fortrolighedspolitik Vores fortrolighedspolitik, der angiver, hvordan vi bruger dine oplysninger, kan findes. Ved at bruge dette websted accepterer du behandlingen beskrevet deri og garanterer at alle data leveret af dig er nøjagtige. Forbud Brug ikke dette websted. Du vil ikke: begå eller tilskynde til en strafbar handling; overføre eller distribuere en virus, trojan, orm, logikbombe eller andet materiale, der er ondsindet, teknologisk skadeligt, i strid med tilliden eller på nogen måde stødende eller uanstændigt; hack til alle aspekter af tjenesten; korrupte data; forårsage irritation for andre brugere; krænker rettighederne til enhver anden persons ejendom; sende uopfordret reklamemateriale eller reklamemateriale, ofte benævnt "spam"; eller forsøge at påvirke ydelsen eller funktionaliteten af ​​computerfaciliteter på eller adgang til dette websted. Overtrædelse af denne bestemmelse vil udgøre en strafbar handling og vil rapportere enhver sådan overtrædelse til de relevante retshåndhævende myndigheder og afsløre din identitet for dem.

Vi er ikke ansvarlige for tab eller skade forårsaget af en distribueret benægtelse af virus, virus eller andet teknologisk skadeligt materiale, der kan inficere dit computerudstyr, computerprogrammer, data eller andet proprietært materiale som et resultat af din brug af dette websted eller din download af materiale, der er lagt ud på det, eller på et sted, der er knyttet til det. Intellektuel ejendom, software og indhold De intellektuelle ejendomsrettigheder i al software og indhold (inklusive fotografiske billeder), der stilles til rådighed for dig på eller via dette websted forbliver ejendommen eller dens licensgivere og er beskyttet af ophavsretlige love og traktater over hele verden. Alle sådanne rettigheder forbeholdes og dets licensgivere. Du kan gemme, udskrive og vise det indhold, der leveres udelukkende til dit eget personlige brug. Du har ikke tilladelse til at offentliggøre, manipulere, distribuere eller på anden måde gengive, i noget format, noget af indholdet eller kopierne af det indhold, der er leveret til dig eller vises på dette websted, eller bruge noget af det sådant indhold i forbindelse med en virksomhed eller kommerciel foretagende.

Salgsbetingelser Ved at afgive en ordre tilbyder du at købe et produkt og underlagt følgende vilkår og betingelser. Alle ordrer er afhængige af tilgængelighed og bekræftelse af ordreprisen. Leveringstider kan variere afhængigt af tilgængelighed og med forbehold for eventuelle forsinkelser på grund af postforsinkelser eller force majeure, som vi ikke er ansvarlige for. For at få kontrakt med dig skal du være over 18 år og have et gyldigt kredit- eller betalingskort udstedt af en bank, der er acceptabel for os. forbeholder sig retten til at afvise enhver anmodning fra dig. Hvis din ordre accepteres, underretter vi dig via e-mail og vi vil bekræfte identiteten af ​​den part, som du har indgået en aftale med. Dette vil normalt være eller kan i nogle tilfælde være en tredjepart. Når der indgås en kontrakt med en tredjepart, indgås hverken en agent eller en hovedstol, og kontrakten indgås mellem dig selv og denne tredjepart og vil være underlagt de salgsbetingelser, som de giver dig. Når du afgiver en ordre, antager du, at al information, du giver os, er sand og nøjagtig, at du er en autoriseret bruger af det kredit- eller betalingskort, der bruges til at placere din ordre, og at der er tilstrækkelige midler til at dække omkostningerne ved varerne . Omkostningerne ved udenlandske produkter og tjenester kan svinge. Alle annoncerede priser er underlagt sådanne ændringer